Møt våre ambassadører: Lars Fredrik Tvinde og Hendrik Nikolai Mol

Møt våre ambassadører: Lars Fredrik Tvinde og Hendrik Nikolai Mol

SolRX, Sol og Sandvolleyball = sant!!

Sandkaradn, Lars Fredrik Tvinde og Hendrik Nikolai Mol er ferdige med å bli solbrente etter lange dagar i sanden med sola høyt på himmelen. Nå er SolRX alltid med i bagasjen rundt i Norge og resten av verden.B6F9B80A68A7428D88D3D8D197C44250

 

“Det beste med SolRX er at den sitter godt i huda og renner ikkje av kroppen sjølv kor mykje ein sveittar. Sandkaradn har fått nok solkrem inn i auga når viktige poeng skal avgjerast. Ein må ta sola på alvor slik at ein ikkje får varige problem. Me ønskjer å bevare huda godt gjennom ein heil karriere i sandkassa.” Sier Lars Fredrik på klingende nynorsk – og får dermed æren av å være SolRX’s første nynorsk ambassadør som bonus til å være vårt første strandvolleyball team.

I skrivende stund er gutta i Japan der de brukes om sparringpartnere i OL satsningen til det Japanske landslaget frem mot OL i Rio. Selv har de unge nordmennene en imponerende merittliste bak seg med bl.a. Sølv fra U-22 EM. Nå er det 2020 satsning som gjelder – med stø kurs mot neste OL via en strand nær deg, på Hawaii, i Japan eller et annet sted der sol, sandvolleyball og solkrem hører med!!

Relaterte produkter fra vår nettbutikk: